keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Say7 Postia...


Tänään tuli AIVAN MAHTAVA Say7 lähetys!!!!! Kiitos.. Harmi kun rinki päättyy!! Ja Arvaukseni meni Oikein!! Hih!!! Minun Say on PEPPI. Kiitos Ja Halaus Sinulle! mahtavia juttuja olet lähetellyt!!! Niin ja ihan vahingossa löysin blogistasi kortin jonka lähetit minulle..=) olin juuri aikaisemmin selaillut blogiasi.. New Yorkin reissustasi ja tietty askartelujasi..!!! Oltiin Häämatkalla NY:ssa vuonna 2005 ja meiltä jäi paljon näkemättä!! Sen takia kiinnosti matkasi.. Hih, Toivottavasti pääsis uudelleen joskus sinne... Ehkä sitten kun lapset ovat isompia! Toivottavasti Ystävyytemme Jatkuu vaikka näin blogin välityksellä! tai sähköpostitse!! Kiitos Ja Kumarrus!!!

4 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Heippa!
Kivaa, että olen tykännyt paketeistani. Vähän mietin silloin, että laitanko sen kortin... Pohdin, että sen tekemisestä on niin kauan, ettei kukaan niin pitkälle ajalle viitsi blogiani kurkkia. Heh, ei pidä luottaa sellaisiin ajatuksiin. Olisi kyllä tosiaan kiva jatkaa ystävyyttä, kavereitahan ei koskaan ole liikaa! Laita vaan postia tulemaan. :)

sinun SAY8 kirjoitti...

Heippa,
sullahan on kiva blogi täällä. Ja nättejä kortteja! Katotaan, mitä kivaa tässä kevään kuluessa keksitäänkään! Innolla ainakin odotan!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hei hello kityt on rapakon takaa minulla on muutamia myynissä niitä jos kiinostaa niin mailaa tildapinkki@luukku.com

Tiina kirjoitti...

Hei,

Voitit yllätyslahjan blogini arvonnassa!
Mihin osoitteeseen voin sen lähettää?

Ystävällisin terveisin,

Tiina
p.s Laitoin sinulle sähköpostia!